Exposició d’il·lustracions d’Andrea Zayas

octubre 17, 2012  |  Escola d'Art
Exposició d'il·lustracions d'Andrea Zayas

TINC EL CAP PLE DE PARDALS

L’obra d’aquesta jove artista es podrà veure del 19 d’octubre al 9 de novembre a la Sala La Coma de Cassà de la Selva.

INAUGURACIÓ: divendres 19 d’octubre, a les 7 de la tarda
LLOC: Sala La Coma

“Tinc el cap ple de pardals” és un recull d’il·lustracions fruit d’una de les etapes més creatives i estimulants com a il·lustradora, però també és un recull de sentiments, d’inquietuds, de sensacions, de melodies en forma de color, de moments íntims.
És un recull de mi mateixa i del què m’envolta. És la millor manera que sé d’explicar qui sóc, com sóc i com hi veuen els meus ulls.
Sí. Sovint tinc el cap ple de pardals. I, de fet, ells han estat la banda sonora durant el procés de creació de les imatges d’aquesta exposició”.

Andrea Zayas (La Seu d’Urgell, 1983) és il·lustradora i mestra, professions que també combina amb les de conta contes i cantant.
La seva passió pel dibuix va començar de ben petita. De seguida es va fer evident que la seva debilitat era dibuixar (que no pintar) persones de totes mides i fent tot tipus d’accions.
Els paisatges i/o bodegons no li despertaven el més mínim interès.
Anys més tard, quan li va arribar el moment de decidir què volia ser de gran, sort en va tenir de la seva mare, que sabia millor que ella mateixa a què es podia dedicar: seria il·lustradora.

MÉS INFORMACIÓ: joviartcassa.wordpress.com