Matins d'art

Matins d’art

TORNEN ELS MATINS D’ART

Aquest estiu, durant el mes de juliol i la primera quinzena de setembre, torna l’activitat de Matins d’Art de la mà de l’Associació COCU i l’Escola Municipal d’Art amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà.

Aquesta iniciativa va néixer de la idea d’unir les diferents disciplines artístiques i utilitzar aquesta eina amb finalitats clarament pedagògiques. La motivació principal de l’activiat és el fer de transmetre la il·lusió per crear i aprendre mentre es gaudeix de les diferents possibilitats que ens donen totes les arts com ara la pintura, la música, l’escultura, la dansa, el cant, el teatre, el cinema, la fotografia,…

Enguany, com a novetats, cal destacar que hi haurà dos ritmes de treball diferents, dos Matins d’Art amb un mateix fil conductor però adaptat a les necessitats de les diferents edats per tal de mantenir el ritme adequat tant a les entrades com les sortides: MATINS D’ART INFANTIL i MATINS D’ART JUVENIL. Aquest any, a més, es crearà i s’utilitzarà l’anglès mentre es desenvolupen algunes de les activitats.

Tot jugant es podrà experimentar, compartir, decidir, crear i sobretot gaudir de les vacances d’estiu… i, finalment, crear un gran espectacle amb una posada en escena original, una mostra per fer-ne partícips als familiars i amics.

Per tal de fer-ho realitat, es disposa d’un equip de professionals formats en diferents àrees artístiques que programaran i conduiran cada activitat des de la seva especialitat tot aportant propostes, metodologies i tècniques creatives, així com la seva empenta per tal de potenciar al màxim la participació de cada nen/a. Tot això sense oblidar la importància que tot això passi en un ambient relaxat, amb l’esperit de compartir i formar part d’un grup.

Totes les activitats es duran a terme dins el recinte, no està previst fer sortides.

Els grups s’organitzaran tenint en compte el curs que cada nen/a ha finalitzat i les activitats s’adaptaran a cada franja d’edat de manera que tothom participi en un projecte grupal en comú.

Una explosió d’imaginació i creativitat!

És una activitat dirigida a nens i nenes des de 3 fins a 14 anys en la qual els volem donar un espai i un temps per gaudir dels matins d’estiu de forma creativa amb l’art com a eix central, entenent l’art des d’un punt de vista general i introduint activitats de volum, color, teatre, cant, dansa, música i moltes coses més. Matins d’Art és un projecte global que es desenvolupa en diferents municipis i que vol ser un taller integrador i multidisciplinar d’experimentació i creació artística.

Land Art – Matins d’Art – setembre 2014

Matins de pel·lícula – 2014

El món de paper (I) – 2014

El món de paper (II) – 2014

El circ de paper – 2014

El circ màgic – 2014

El mapa misteriós – 2014

Una mort molt educativa – 2014

Making of – 2014

Creació col·lectiva del logo de Matins d’Art – 2014

Una setmana amb el grup blanc (Clàudia Hernández) – 2014

Videoclip 2013

Taller d’Ombres

Cloenda Matins d’Art 2013

Matins d’Art. Obrim les portes a un univers imaginat.