Agrupacions musicals

Una de les prioritats de l’Escola Municipal de Música és fomentar la cultura musical entre els seus alumnes, les seves famílies i la població en general i alhora també potenciar les agrupacions ja existents en el municipi.

Una manera d’iniciar aquest esperit musical és la participació activa en el món de la música.

Cassà de la Selva compta amb diferents agrupacions musicals amb llarga tradició musical. Si estàs interessat/da a formar part d’alguna d’aquestes agrupacions, pots demanar informació al Centre Cultural Sala Galà.

Coral Bell Ressò

Direcció: Euken

Formació coral cassanenca amb més de 35 anys d’experiència i amb repertori de música tradicional i músiques del món. No calen estudis previs de música, si bé cal posar-hi ganes i un mínim d’oïda i entonació. Els assaigs de la Coral Bell Ressò tenen lloc al Centre Cultural Sala Galà cada dilluns de 21.30 a 23.30 h.

Coral infantil l’Esclop

Si t’agrada cantar, tens més de 7 anys i vols participar en els concerts organitzats per la Coral Bell Ressò i altres activitats organitzades pel Centre Cultural Sala Galà, pots formar part de la Coral Infantil l’Esclop.

Horari: divendres, de 20.15 a 21 h. Inici a l’octubre, al Centre Cultural Sala Galà. Places limitades.

Jove orquestra de Cassà (JOC)

Direcció Orquestra d’iniciació: Neus Cuberta

Direcció Jove Orquestra: Albert Bosch

Formació d’orquestra clàssica, integrada per nois i noies de diferents edats que han assolit uns determinats coneixements musicals.

Els assaigs de l’Orquestra d’Iniciació tenen lloc els divendres, de 20.00 a 21.00 h.
Els assaigs de la Jove Orquestra de Cassà tenen lloc els divendres, de 21.00 a 23.00 h.

Més informació al punt d’informació del Centre Cultural Sala Galà.

Coral Tutti Veus

Direcció: Anna Pérez

Formació de veus a cappella integrada per nois i noies de diferents edats a partir de 18 anys. El seu repertori inspirat amb música gospel i versions està pensat per poder cantar amb ritmes alegres i divertits. No calen estudis previs de música, si bé cal posar-hi ganes i un mínim d’oïda i entonació.

Horari: dimecres a les 21h, al Centre Cultural Sala Galà. 

Més informació a www.facebook.com/tuttiveus

Colla gegantera de Cassà / grallers

Més informació a l’adreça electrònica:  collagegantera@gmail.com