Jo canto, tu cantes… ells canten!

maig 20, 2014  |  Escola de Música
Jo canto, tu cantes... ells canten!

Nosaltres aplaudim, vosaltres gaudiu.

Aquesta és la intenció de les Cantates de final de curs que cada any programa l’Escola Municipal de Música de Cassà de la Selva.

Si voleu gaudir i aplaudir ens trobarem el dissabte 31 de maig de 2014 a la nova Sala Centre Recreatiu (entrada per la plaça de la Coma, 11).

Si voleu escoltar els alumnes de Sensibilització i Iniciació musical us esperem a les 17.30h amb la cantata “El llop i les set cabretes“. La direcció musical anirà a càrrec de la Carmina Rabassedas, l’Aida Hospital i l’Helena Rosas. L’adaptació del conte l’han fet en Nani Castellsagué i la Carmina Rabassedas.

I si voleu escoltar els alumnes de Cant Coral us esperem a les 19h amb la cantata “Cinderel·la“. La direcció musical va a càrrec de la Concepció Planas i la direcció escènica, de la Mireia Vallès.

En ambdós actes l’aforament és limitat. Tenim invitacions gratuïtes que les famílies dels cantaires poden recollir al punt d’informació de la Sala Galà.

[Podreu tornar a veure la Cinderel·la el dissabte 7 de juny a les 18h al Teatre Municipal de Caldes de Malavella en el marc del Festival Simfònic].

DESCARREGAR CARTELL

DESCARREGAR PROGRAMA DE MÀ

GALERIA D’IMATGES “El llop i les set cabretes” 31.05.2014

GALERIA D’IMATGES “Cinderel·la” 31.05.2014