12è Solfejant

agost 12, 2015  |  Escola de Música, General, Sala Galà
12è Solfejant

Més de 1.300 persones han gaudit d’un estiu musical a Cassà 

El dijous 9 de juliol començàvem el Solfejant 2015 amb un “mapping” de la coral cassanenca Tutti Veus que es va projectar a la façana de Can Trinxeria. Seguidament més de 350 persones van poder gaudir de l’espectacle <<Taverna de cançons>> dirigit per l’Anna Pérez. El públic va poder escoltar més de 40 veus a l’escenari on van cantar  temes de Blaumut, Gossos, Lax’n’Busto i molts més. Els aplaudiments finals van coronar el gran èxit de l’actuació.

El dijous 16 de juliol vam estar presents a l’actuació d’una de les veus joves més prometedores del jazz català, amb una proposta en format quintet: Eva Fernández Group; Eva Fernández (veu i saxo), David Pastor (trompeta), José Luis Guart (teclat), Toni Pagès (bateria) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix). La formació va oferir un repertori de jazz molt variat i ho van presentar davant el públic amb un espectacle fresc i sorprenent.

El dijous 23 de juliol vàrem poder gaudir d’una gran actuació a la Sala Centre Recreatiu. L’actuació no es va poder portar a terme al pati de Can Trinxeria per causes meteorològiques. No obstant això, els artistes de Le Croupier van sorprendre a tots els espectadors amb l’original història de l’Esperança Dinamita.

El dijous 30 de juliol el públic va rebre amb gran entusiasme les veus de la Marta Pérez, la Tona Gafarot i la Montse Ferrermoner i el guitarrista Xicu Rovira (Les Anxovetes i el seitó). En aquest concert van oferir un repertori d’havaneres clàssiques i tradicionals, però en aquest bany musical també van sortir de l’aigua The Anchovettes per fer un viatge en el temps i submergir-se en l’estil de formacions com The Andrew Sisters o The Chordettes.

El dijous 6 d’agost les quatre sopranos que van interpretar una acurada selecció de peces líriques varen deixar el públic bocabadat de la seva depurada tècnica i de l’acurada sensibilitat. El grup de Pòquer de Dames… al rei, amb orígens diferents van presentar una mostra dels músics i poetes que han il·luminat i enriquit la nostra història de la música: Mozart, Debussy, Toldrà, Bizet, Bernstein, Bellini, Offenbach, etc.

I tot aquest Cicle musical, va finalitzar el dimarts 11 d’agost, amb una plaça de la Coma plena de gom a gom (més de 350 persones), per escoltar l’Albert Martínez (vocalista cassanenc), acompanyat de l’Enric Colomer al piano i en Marc Botey a la guitarra.

Imatges de perfil Solfejant 2015

Galeria d’imatges Tutti Veus

Galeria d’imatges Eva Fernández Group

Galeria d’imatges Le Croupier

Galeria d’imatges Les Anchovetes + The Anchovettes

Galeria d’imatges Pòquer de Dames… al rei