Aquí hi tens un lloc

Aquí hi tens un lloc

Si busques el teu lloc, a la Sala Galà, el pots trobar.

Aquest diumenge passat el Centre Cultural Sala Galà va participar a la Fira de Santa Tecla informant dels cursos i les activitats que tindran lloc aquesta temporada, que de fet ja ha començat en el cas de l’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Municipal de Cassà.

Concretament la biblioteca va proposar un punt d’intercanvi de llibres, de manera que la gent podia portar els seus llibres i canviar-los pels que la biblioteca posava a disposició. L’escola de música, que ja ha començat el curs, i l’escola d’art, que començarà els cursos a partir d’aquest proper dimecres 1 d’octubre, va aprofitar la fira per a presentar els nous grups i nous horaris. També va tenir lloc la Mostra de Creadors Locals amb la participació d’alumnes i professors dels cursos de patchwork, scrapbook, esmalt i tapís.
Ahir era un bon moment per informar-se de cursos i preus i fins i tot, més d’un cassanenc/a va creure que era un bon lloc per inscriure’s. Si encara us ho esteu pensant, fins demà, 23 de setembre, podeu portar-nos la inscripció pels cursos d’art i pels de música del mes d’octubre.

IMG_5675.jpgIMG_5676.jpgIMG_5678.jpgIMG_5688.jpgIMG_5712.jpgIMG_5689.jpgIMG_5692.jpgIMG_5711.jpg

Aquí hi teniu un lloc.