CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

març 31, 2016  |  General
CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

Curs de formació de manipuladors d’aliments d’una durada de 4 hores, repartit en dues sessions de 2 hores cadascuna que es duran a terme els dies 25 i 26 d’abril, de 20 a 22 h, a la Sala La Coma de Cassà.

Aquest curs de coneixements bàsics per a manipuladors d’aliments tindrà un temari específic i encarat al que seria cuina, donant molta importància a les condicions que requereix cada tipus d’aliment, als perills de les manipulacions no correctes, a les maneres de treballar i a la seguretat i higiene del treball.

La persona que donarà la formació serà un tècnic especialista amb més de 20 anys d’experiència professional en temes alimentaris, especialment format i preparat per poder respondre totes les qüestions que es puguin plantejar.

Serà un curs totalment específic i adaptat d’acord a les persones inscrites i al seu nivell de coneixement o domini del tema. A cada assistent se li proporcionarà una documentació amb els criteris bàsics que cal conèixer i amb el contingut de la formació que es proporcionarà.

A més, es farà entrega a tots els participants d’un diploma i un certificat d’assistència al curs.

Per inscriure’s cal adreçar-se al Centre Cultural Sala Galà abans del dia 20 d’abril.

Full d’inscripció