Cursos i tallers 2016-2017

agost 8, 2016  |  General
Cursos i tallers 2016-2017

A partir d’avui mateix ja es pot consultar AQUÍ el nou llibret de cursos i tallers pel curs 2016-2017 organitzats pel Centre Cultural Sala Galà i l’Ajuntament de Cassà.

Com a novetats, volem destacar l’aula de teatre, una activitat extraescolar adreçada a nens i nenes de 7 a 12 anys que comencem aquest any de la mà de l’Escola de Teatre del Gironès. Aquesta activitat tindrà lloc de setembre a juny, els dimarts a la tarda.

També mencionar el curs de narrativa de viatges organitzat per la Biblioteca i la nova proposta de l’Escola d’Art Josep Lloveras, l’Espai Creactiva’t, adreçat als més menuts i que pretén fer-los descobrir les diferents disciplines artístiques. També de l’Escola d’Art, nous monogràfics, de serigrafia sobre tèxtil i paper i tres monogràfics que es poden complementar sobre fotografia.

En la programació de cursos diversos, enguany proposem un nou curs de ioga per a mares/pares i nadons i un altre de ioga per a infants, que esperem us resultin tan interessants com a nosaltres!

Tot això i molt més per al curs vinent!
Mira el llibret, tria el que t’agradi i no t’ho pensis més… Apunta’t!