D’AHIR I D’AVUI. Exposició de Gerard Serrano. Cicle JOVIART

abril 4, 2013  |  Escola d'Art, General
D'AHIR I D'AVUI. Exposició de Gerard Serrano. Cicle JOVIART

Exposició de disseny, del cassanenc Gerard Serrano, “D’ahir i d’avui”.

Cicle d’exposicions de joves artistes – JoviArt Cassà.L’obra d’aquest jove artista es podrà veure del 5 al 26 d’abril de 2013 a la Sala La Coma – plaça de la Coma, 1 – Cassà de la Selva.

Horaris: divendres, de 17 a 20 h | dissabtes, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h | Diumenges, d’11 a 13 h
Especial Sant Jordi: dimarts 23 d’abril, a les 19.30 h, visita guiada a càrrec de l’artista. La inauguració tindrà lloc el divendres, 5 d’abril, a 2/4 de 8 de la tarda.

“El títol de l’exposició respon a una breu descripció de les tècniques artístiques que he utilitzat per a la creació de les obres. Aquestes són les analògiques i les digitals. Les primeres pertanyen al passat i al present, per contra les segones són actuals i no es podrien entendre sense l’evolució del món digital i tecnològic.

Aquesta breu mostra consta de peces fetes per encàrrec, d’altres que són fruit de l’amor per l’experimentació i la por a l’avorriment. Per tant, el conjunt és eclèctic i l’únic fil conductor és l’anteriorment esmentat.”.

En Gerard Serrano es va formar en el món de l’audiovisual a IDEP i a MICROFUSA a Barcelona després d’estudiar batxillerat artístic. Posteriorment va cursar disseny gràfic a l’ERAM (Girona) i en aquests moments això és part de la seva vida professional.

Més informació

Descarregar PDF