Exposició Joviart + Dia Internacional de l’Art

abril 22, 2016  |  Escola d'Art, General
Exposició Joviart + Dia Internacional de l'Art

 

El divendres 8 d’abril Jordi Costart va inaugurar la seva primera exposició individual a la Sala La Coma dins el cicle Joviart Cassà. En Jordi va ser alumne de l’Escola Municipal d’Art de Cassà durant molts anys i ara és alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot en la que està fent el curs de tècnic d’arts plàstiques i disseny en revestiments murals. Veure com alumnes que han passat per l’escola d’art de Cassà segueixen endavant ens fa sentir especialment satisfets. Recordem que quan ell era alumne del curs de Disseny i Il·lustració per a joves, va participar en la primera exposició que encetava el cicle Joviart Cassà. Ara, en la dotzena edició, ho fa de manera individual.

Jordi Costart, amb la seva  exposició que porta per títol: PLAYER2ART. Procés creatiu i estètica. L’estil propi en el videojoc ens proposa apropar-nos al seu món particular, que ha begut de les fonts del còmic i del manga, i que ara està vinculant amb el món del videojoc, desenvolupant tots els personatges, entorns, escenes i menús que han de formar part del resultat final i que caldrà programar i editar informàticament més endavant.

La inauguració va comptar amb la presència del director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot que va destacar les qualitats que en Jordi té pel disseny i la il·lustració aconsellant-li que segurament més endavant pugui formar-se més en aquestes àrees, remarcant-li també la importància d’un treball constant i en contacte amb els altres per tal de créixer professional i personalment. En la presentació també va  intervenir l’alcalde que el va encoratjar a seguir treballant tot invitant-lo a tornar a exposar a Cassà sempre que vulgui.

Amb aquest cicle d’exposicions que anomenem Joviart, des de l’escola d’art i amb el suport de l’àrea de Joventut i l’Ajuntament, volem donar facilitats als artistes joves del nostre entorn, per tal que es decideixin a exposar i tinguin l’oportunitat de mostrar la seva obra. Aquesta, en concret, ha estat oberta del 8 al 24 d’abril.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Art,  el cap de setmana del 16 I 17 d’abril,  el jove artista Jordi Costart planteja l’acció Gaminglass, per a crear en directe, un personatge de videojoc, sobre el vidre de l’aparador de la sala d’exposicions.

Tot seguit us mostrem un recull d’imatges dels actes realitzats: