Gran èxit de la 12a Setmana de la Música

abril 19, 2017  |  General
Gran èxit de la 12a Setmana de la Música

Aquest mes d’abril, entre els dies 1 i 8, a l’Escola de Música Pere Mercader hem viscut com cada any en  els dies previs a la setmana Santa, la dotzena Setmana de la Música.

Durant aquesta setmana s’ha ofert al poble, als alumnes i a la comunitat educativa de l’escola un ampli ventall d’activitats relacionades amb la música i adreçades a tots els públics.

S’han pogut escoltar diversos concerts de diferents estils, teatre musical infantil, tallers de relaxació per músics, taller de beatbox, l’hora del conte… Hem gaudit de les audicions de tots els  alumnes de l’escola Pere Mercader  i també d’activitats fetes fora de la Sala Galà com ara concerts i música en viu al centre recreatiu o a la plaça de la Coma amb la Big Band de l’EMM de Vidreres, dins del dia internacional de l’art.

S’ha assolit una gran assistència a les activitats organitzades, aconseguint així acostar la música durant aquestes dates  a tota la població de Cassà i de fora.

Continua així la consolidació d’aquesta setmana de la música com una de les dates assenyalades a l’agenda dels cassanencs, que aquest any arriba ja a la seva dotzena edició.

Tot seguit us deixem un petit recull d’imatges que aquesta ens ha deixat aquesta edició.