Inscripcions on-line curs 2016-2017

juliol 26, 2016  |  General
Inscripcions on-line curs 2016-2017

A partir d’avui es posa en funcionament un portal per fer les inscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural Sala Galà on-line.

http://inscripcions.salagala.cat

 

Aquí hi trobareu la possibilitat de realitzar la inscripció per a l’Escola Municipal de Música i els cursos diversos pel curs vinent 2016-2017. En breu hi podreu trobar també els cursos i tallers de l’Escola d’Art Josep Lloveras.

 

Com a novetat d’enguany, i ho podreu veure també a la informació de la pàgina web d’inscripcions, caldrà efectuar el pagament de la matrícula al banc per confirmar la inscripció.

 

El procediment serà el següent:

Un cop realitzat l’enviament de les dades a través del formulari de la pàgina web rebreu, en el termini màxim d’una setmana, una carta de pagament de l’Oficina de XALOC al vostre correu electrònic*.

Per confirmar la inscripció caldrà efectuar el pagament de la matrícula al banc, amb la carta de pagament rebuda, en un termini màxim de 10 dies des de la recepció d’aquesta.

Els cobraments de les quotes mensuals s’efectuaran a partir del primer mes de curs a través de domiciliació bancària a càrrec de XALOC.

*en cas de no disposar de correu electrònic, caldrà contactar amb el Centre Cultural Sala Galà per poder-lo recollir presencialment. 

 

Per a més informació o per resoldre dubtes podeu contactar amb el Punt d’Informació del Centre Cultural Salà.

Tel. 972 46 28 20
info@salagala.cat
Horari d’estiu: De dilluns a divendres de 16 a 20.30 h