Matins d’Art 2015: tu ets Infantil o Juvenil?

abril 30, 2015  |  Escola d'Art, General, Sala Galà
Matins d'Art 2015: tu ets Infantil o Juvenil?

TORNEN ELS MATINS D’ART

Aquest estiu, durant el mes de juliol i la primera quinzena de setembre, torna l’activitat de Matins d’Art de la mà de l’Associació COCU i l’Escola Municipal d’Art amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà.

Enguany, com a novetats, cal destacar que hi haurà dos ritmes de treball diferents, dos Matins d’Art amb un mateix fil conductor però adaptat a les necessitats de les diferents edats per tal de mantenir el ritme adequat tant a les entrades com les sortides: MATINS D’ART INFANTIL i MATINS D’ART JUVENIL. Aquest any, a més, es crearà i s’utilitzarà l’anglès mentre es desenvolupen algunes de les activitats.

Els grups s’organitzaran tenint en compte el curs que cada nen/a ha finalitzat i les activitats s’adaptaran a cada franja d’edat de manera que tothom participi en un projecte grupal en comú. L’activitat està adreçada a infants i joves d’entre 3 i 14 anys.

  • Els nens/es d’educació infantil i cicle inicial formaran part del grup de Matins d’Art Infantil.
  • Els nens/es de cicle mitjà, cicle superior i ESO seran els membres de Matins d’Art Juvenil.

(JULIOL) Els horaris del mes de juliol seran de l’1 al 31 de juliol, de 9 a 13h (l’arribada és a partir de les 8:45h) amb opció de dinar (carmanyola), de 13 a 15 h i es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Aldric.

(SETEMBRE) El mes de setembre, del 31 d’agost al 10 de setembre, els horaris seran també de 9 a 13 h, sense opció de dinar, i l’activitat es durà a terme l’Espai Jove l’Escorxador (C. Enric Coris, 11).

Totes les activitats es duran a terme dins el recinte, no està previst fer sortides.

ATENCIÓ!!! REUNIÓ INFORMATIVA: DIJOUS 21 DE MAIG A LES 20H A LA SALA LA COMA

………………………………………………………………………………..

El període d’inscripcions comença el proper 4 de maig fins el 5 de juny (o fins el 24 de juliol per inscripcions del setembre) i es podran formalitzar al Centre Cultural Sala Galà.

Funcionament:

- Omplir el full d’inscripció adjunt aquí Infantil o aquí Juvenil.

- Fer l’ingrés amb la tarifa que se us indicarà, al número de compte de l’associació Cocu.

- Portar el full d’inscripció+justificant bancari al punt d’informació de la Sala Galà (totes les tardes de 16 a 20.30h i a més, dimecres i dijous de 10 a 12.30h). Ja tindreu la plaça assegurada!

Per a qualsevol dubte, particularitat, suggeriment… us convidem a contactar-nos! (C. Molí, 9 | 17244 Cassà de la Selva | Tel. 972 46 28 20 | info@salagala.cat | www.salagala.cat).

document amb informació general

Cartell Matins d’Art 2015