Matriculacions a l’Escola de Música curs 2013-2014

juliol 1, 2013  |  Escola de Música, General
Matriculacions a l'Escola de Música curs 2013-2014

De l’1 i fins al 19 de juliol de 2013 hi ha temps per portar omplert el full d’inscripció per l’Escola de Música de cares al curs 2013-2014.

Per tots els alumnes que facin la matriculació dins aquest període, el preu de la mateixa que es cobrarà durant el mes de juliol serà de 70 €. Per les inscripcions fetes el mes de setembre l’import de la matrícula serà de 75 €.
En principi els horaris i cursos de llenguatge musical, es faran gairebé en els mateixos horaris d’aquest curs que deixem enrere, si bé poden tenir variacions en funció de les matriculacions definitives. En referència als preus que aplicarà el Centre, seran gairebé els mateixos que aquest curs passat, en tot cas pot haver-hi alguna petita variació puntual en algun dels cursos oferts.
Com ja és habitual, durant l’estiu es treballarà per tenir a punt el calendari definitiu de llenguatge musical, que podreu consultar en aquesta mateixa pàgina web a partir del dilluns 22 de juliol. La tria dels diferents horaris d’instrument serà, com sempre, el mes de setembre. Enguany tindrà lloc el dimarts 3 de setembre de 2013 (entrega de torn de números a partir de les 10 h).

Descarrega el full d’inscripció.