Mostra de Creacions Col·lectives

setembre 16, 2014  |  Escola d'Art, General, Sala Galà
Mostra de Creacions Col·lectives

Passem dels treballs individuals als col·lectius tot buscant un resultat gran a partir de la suma de les interpretacions, els estils i les idees de cada alumne participant.

Aquest any és la tercera mostra que fem amb aquest concepte que ens permet plantejar uns treballs interessants pel que fa a la concepció. No és gens fàcil pel professor proposar aquests tipus de creacions, ja que implica molts aspectes que fins i tot a vegades els mateixos alumnes no en són conscients. Estem acostumats a fer treballs personals i això ens implica, l’aprenentatge de les tècniques pertinents per a realitzar-los. Però quan a més a més ens proposem haver de posar en comú els treballs de tots els altres alumnes del grup, apareixen les complicacions. El resultat no sempre és previsible, i aquí és on entra aquest aspecte tan important com és l’atzar, que entra en joc i fa que tinguem la possibilitat de descobrir coses noves.

Per això cal agrair l’esforç que cada professor de cada àrea de l’escola d’art ha fet, primer incentivant els seus alumnes, i després, ajudant a fer que cada creació quedi ben cohesionada.

Estem segurs que aquesta és una bona línia de treball que a vegades pot donar-nos sorpreses molt agradables i a vegades resultats inesperats.

La novetat d’enguany és que la Mostra té lloc a l’Espai públic i aparadors del poble. Del 19 al 30 de setembre diferents espais i aparadors acolliran les obres. La inauguració serà el divendres 19 de setembre a les 18.30h a la Sala La Coma i tot seguit es farà un recorregut pels diferents espais.

Descarregar Cartell

IMG_5624.jpgIMG_5630.jpgIMG_5635.jpgIMG_5637.jpgIMG_5646.jpgIMG_5652.jpgIMG_5666.jpg

No us ho perdeu, estem segurs que us sorprendrà!