Projecte l’Àngel de la música

novembre 9, 2015  |  Escola de Música, General, Sala Galà
Projecte l'Àngel de la música

Amb l’arribada del coordinador arriben nous projectes. Aquest Nadal podreu gaudir del projecte anomenat: l’Àngel de la Música que volem realitzar els dies 22 i 23 de desembre. El projecte, consisteix a interpretar diversos temes musicals en parelles o en grups de tres, en els diferents comerços afiliats a la Unió de Botiguers de Cassà, així com també en alguns locals i racons del poble.

L’Àngel de la música té tres objectius didàctics bàsics:

- Interpretar diferents temes amb els companyes/es de música.

- Tocar alguna peça musical de memòria.

- Aprendre a tocar mentre s’és observat.

És important valorar aquests tres objectius per sobre de la qualitat musical o de la perfecció en l’execució. El nivell musical ha de ser fàcil d’assolir i ser una prolongació de l’estudi diari.

Els professors han creat els grups per tal de poder preparar els temes que els alumnes interpretaran. Com que es tracta d’un projecte innovador a l’escola, es necessari que els alumnes rebin una formació en relació a la part escènica del projecte. I és per aquest motiu que us proposem el següent calendari:

- Diumenge 15 i 29 de novembre de les 17.00 h a 20.00 h hi haurà assaig. El punt de trobada serà a la Sala Galà per tal d’organtizar la posada en escena, assajar les peces, decidir el vestuari i també per berenar una mica.

- Diumenge 5 de desembre de les 11.00 h a les 13.00 h farem l’assaig general conjunt a les places més cèntriques del poble i així els alumnes ja agafaran una mica d’experiència de cara als dies 22 i 23 de desembre que hauran de tocar sols a les botigues.

Els alumnes que toquen el piano faran peces a 4 mans en pianos o teclats situats en llocs públics.

FULL D’AUTORITZACIÓ – L’Àngel de la música

Tríptic – Visats de tocant per Cassà