Sant Jordi a Cassà de la Selva

Sant Jordi a Cassà de la Selva

abril 20, 2015  |  General, Sala Galà

Del 17 al 26 d’abril

És primavera, tenim la sang alterada i estem reivindicatius? Podem ser oients i participants actius a la xerrada amb la Patricia Gabancho, que tindrà lloc el divendres 17 les 20h a l’Auditori de la Sala Galà.

És primavera, el dia s’allarga i ens ve de gust sortir de nit? Dimecres 22 a les 8 del vespre a la Biblioteca s’organitza la III Revetlla de Sant Jordi: petita lectura de poemes i textos.

És primavera i fa bon temps. Què millor que sortir a La Coma el dijous 23 a la tarda i gaudir de les activitats que les ampesens han preparat?

És primavera, ens sentim inspirats i volem gaudir d’un “festival”? Sanjosex presenta el seu disc a les 22h a la Sala Centre Recreatiu, el divendres 24.

És primavera i volem ser partícips del moviment artístic-literari del poble? Doncs dissabte 25 al matí hi ha l’entrega de premis del 12è concurs de punts de llibre a la Biblioteca i la tarda els XLIX Premis Literaris de La Colla a l’Auditori de la Sala Galà.

És primavera, arriba diumenge i necessitem tranquil·litat? El 26 a les 12.30h, a l’Auditori de la Sala Galà, Marxants de Paraules realitzaran el seu tradicional recital de poemes. I a les 18h la Jove Orquestra de Cassà convida la JO de Figueres i plegades ens ofereixen un concert a l’Església de Sant Martí.

ÉS PRIMAVERA I ÉS SANT JORDI!

Descarregar cartell activitats Sant Jordi 2015