Sant Jordi a Cassà de la Selva

abril 21, 2014  |  General
Sant Jordi a Cassà de la Selva

Del 22 al 27 d’abril

És primavera, el dia s’allarga i ens ve de gust sortir de nit? Dimarts 22 a les 8 del vespre a la Biblioteca s’organitza la Revetlla de Sant Jordi: petita lectura de poemes i textos.

És primavera i fa bon temps. Què millor que sortir a La Coma el dimecres 23 a la tarda i gaudir de les activitats que les associacions familiars escolars ens han preparat?

És primavera, tenim la sang alterada i estem reivindicatius? Podem ser oients i participants actius a la xerrada sobre la LOMCE, que a càrrec d’Àlex Castillo, tindrà lloc el dijous 24 a les 21h a l’Auditori de la Sala Galà.

És primavera, ens sentim inspirats i volem gaudir d’un “viatge extrasensorial i poètic”? El Cineclub 8 1/2 organitza la projecció d’Aiguabarreig, d’Antoni Martí, el divendres 25 a les 21h a l’Auditori de la Sala Galà.

És primavera i volem ser partícips del moviment artístic-literari del poble? Doncs dissabte 26 al matí hi ha l’entrega de premis de l’11è concurs de punts de llibre a la Biblioteca i la tarda els XLVIII Premis Literaris de La Colla a l’Auditori de la Sala Galà.

És primavera, arriba diumenge i necessitem tranquil·litat? El 27 a les 12h, a l’Auditori de la Sala Galà, la Montse Vila ens presenta el seu conte infantil Cabretes al país de les meravelles juntament amb la il·lustradora Montse Mayol.

ÉS PRIMAVERA I ÉS SANT JORDI!

DESCARREGAR CARTELL ACTIVITATS