Tallers d’animació – MACCA 2016

abril 15, 2016  |  Escola d'Art, General, Sala Galà
Tallers d'animació - MACCA 2016

Ja fa forces anys que l’Escola d’Art participa i es suma a les activitats programades en motiu de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA). Ens agrada col·laborar amb les entitats locals i en aquest cas amb el Cineclub Vuitimig que l’organitza, i d’una manera molt especial perquè el cinema és una de les arts integradora de totes les altres.

Aquest mes de febrer de 2016 les activitats que hem plantejat han estat organitzades per tal que alguns grups de l’escola poguessin utilitzar eines específiques del món del cinema i l’animació digital. Amb uns tallers conduïts conjuntament pel professor de l’escola d’art Josep Lloveras, Sergi Batlle i per professors de l’ERAM Zeta -un projecte de l’Escola Universitària ERAM-  hem plantejat uns tallers on la creació més directa i manual es complementava amb l’ús de tecnologies aplicades. Els alumnes del grup de disseny i il·lustració per a joves van utilitzar la tècnica cinematogràfica del chroma per incorporar imatges reals seves als dibuixos que havien preparat a partir d’un guió seu original. Els més petits, els grups d’art i creativitat per a nens i nenes I i II, van partir de la base per crear uns elements i unes historietes curtes que foto a foto agafen vida utilitzant la tècnica de l’stopmotion.

Per a veure el resultat dels vídeos realitzats pots clicar als següents enllaços del compte de YouTube  - Sala Galà (subscriu-t’hi!):

MACCA – Art creativitat nens i nenes I

MACCA – Art i creativitat per a nens i nenes II (1)

MACCA – Art i creativitat per a nens i nenes II (2)

MACCA – Disseny i il·lustració per a joves TALLER CHROMA