Xerrada de Quim Corominas

juny 10, 2016  |  General
Xerrada de Quim Corominas

El proper divendres 17 de juny, a les 20 h, a l’Auditori del Centre Cultural Sala Galà tindrà lloc la xerrada “I love colors. L’aventura creativa d’en Quim Corominas”, dins el cicle de xerrades amb artistes de l’Escola d’Art Josep Lloveras.

Quim Corominas neix el 1951 a Sarrià de Ter (Girona). És artista pintor, combina la creació visual amb la docència. El seu treball artístic abasta pintura, cartells, obra gràfica, i llibres artístics, entre d’altres. Ha realitzat nombroses exposicions en diverses ciutats europees en aquests suports. La seva obra s’inscriu en la línea de recuperació de l’expressionisme abstracte i es destaca per les seves coloracions intenses. La seva obra està representada en col.leccions particulars i museus a Catalunya.

Ell mateix ens explicarà el seu procés creatiu i el concepte de la seva obra. També podrem veure alguns dels seus treballs que ens explicarà per tal d’apropar-nos a aquest món tan personal i creatiu. Tenir-lo a prop ens permetrà poder establir un diàleg.