33è Colors sobre l’asfalt

maig 12, 2016  |  Escola d'Art, Sala Galà
33è Colors sobre l'asfalt

Us presentem l’edició d’enguany de “Colors sobre l’asfalt” que es durà a terme el diumenge, 22 de maig, a 2/4 d’11 del matí a la plaça de la Coma dintre del marc de la festa major de Cassà de la Selva.

INSCRIPCIONS – Fins al 20 de maig de 2016

És necessari que us registreu segons la categoria d’edat a la qual pertanyeu per tal de poder fer la previsió de participants. Tots els nens i nenes de les escoles de Cassà poden inscriure’s a les mateixes escoles, però les butlletes que es reparteixen cal guardar-les fins al moment de participar. Les inscripcions també es poden fer a l’Àrea de Cultura de l’ajuntament -Tel. 972462820-, al Centre Cultural Sala Galà -Tel. 972462820-, a l’Escola Puig d’Arques, a l’Escola Aldric i al Col·legi La Salle. Cal guardar les butlletes fins al moment de participar. Les butlletes s’han de portar el mateix dia del concurs i es recolliran mentre els nens pintin en el seu espai corresponent.

TEMA I HORARI

Els participants s’han de presentar el diumenge 22 de maig a 2/4 d’11 del matí, a la plaça la Coma, amb la butlleta d’inscripció emplenada i moltes ganes de pintar. Cada participant tindrà una capsa de guixos de colors per poder pintar el ser tema relacionat amb el 50è aniversari dels premis literaris de Cassà de la Selva de la Colla Excursionista o el 25è aniversari de l’Agrupament Escolta i Guia La Claca. Pot ser qualsevol aspecte relacionat amb les activitats que desenvolupen aquestes entitats vinculades amb el poble de Cassà. (En cas que algú hagi perdut la butlleta d’inscripció o no en tingui, la podrà recollir el mateix dia de concurs).

PREMIS

Un jurat qualificat designarà els millors autors de cada categoria. La decisió del jurat serà inapel·lable. El lliurament dels premis es farà el mateix dia, a 1/4 de 2 del migdia, a la plaça de la Coma. Tots els participants tindran un obsequi.

Cal ser present en el moment de lliurament de guardons.

1r PREMI: Trofeu i un curs complet a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras (2016-2017)*

2n PREMI: Trofeu i un trimestre a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras (2016-2017)**

3r PREMI: Trofeu.

Categories:

  • P3, P4 I P5
  • Cicle inicial (1r i 2n)
  • Cicle mitjà (3r i 4t
  • Cicle Superior (5è, 6è i E.S.O.)

Sorteig entre tots els participants del lloguer d’un vaixell per a 5 persones durant 2 hores amb el patrocini d’ÀlexBoats.com

*Els primers premis consistiran en un curs complet - des d’octubre de 2016 fins a juny de 2017- a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras de Cassà.

**El trimestre inclou la matrícula i tres mesos del curs escollit.

En el cas de no poder realitzar el curs per inconveniència d’horaris o per qualsevol altre motiu no es podrà bescanviar per cap altra cosa, ni es podrà utilitzar fora de l’any en curs.