Arrencada dels Matins d’Art

juliol 4, 2013  |  Escola d'Art, Sala Galà
Arrencada dels Matins d'Art

Amb l’arribada de l’estiu encetem una nova edició del cicle de música Solfejant.

Ja hem sentit el coet d’inici… MATINS D’ART ha obert les seves portes per aplegar més de 150 nens i nenes entre Cassà i Llagostera.

L’objectiu d’aquest mes de juliol és participar en diferents sessions que poc a poc ens portaran a construir una història molt particular, una història que s’anirà teixint al voltant d’un RIU fantàstic i molt especial.

EL RIU serà,  per a nosaltres, font de vida i comunicació i tots nosaltres serem NÒMADES ARTISTES DE CIRC que viatjarem tot seguint el seu rumb per tal de conèixer les diferents tribus, cadascuna d’elles coneixedores i expertes en algunes àrees molt concretes, que ens aportaran eines que de ben segur ens seran molt útils per continuar la nostra ruta…
Trobarem els TANGA-TANGA que són constructors i artesans. Els habitants de LA FONT DELS NÒMADES que són coneguts i reconeguts per la seva bona veu i una mica més amunt hi trobarem els TEATREROS que segurament no n’hem de dir res, doncs el seu nom ja els defineix plenament.
Girant a la segona corba a mà dreta hi ha el poblat dels GROMENAWER que són reconeguts pel ritme que porten i una mica més enllà tenim als INTRÈPIDS NASSOS GROSSOS, ells són els més àgils i atrevits. Però els més belluguets de tots amb diferència són ELS INQUIETS que no paren mai de moure’s.

Veure totes les fotos