Colors sobre l’Asfalt al programa Divendres de TV3

gener 31, 2012  |  Escola d'Art, Sala Galà
Colors sobre l’Asfalt al programa Divendres de TV3

Colors sobre l'Asfalt al programa Divendres de TV3

Els propers dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer de 2012, el programa de TV3 “Divendres” que presenten en Xavi Coral i l’Espartac Peran, estarà a Cassà de la Selva per donar a conèixer el més característic de la nostra població.

Un dels fets que es vol destacar és el concurs de Colors sobre l’Asfalt que, cada Festa Major reuneix un gran nombre de nens i nenes pintant tots alhora a la Plaça de la Coma de la nostra vila.

Per tal de fer ressò d’aquest acte reunirem més de 40 nens i nenes entre els que venen als cursos de l’Escola Municipal d’Art i els que han estat premiats en l’última edició dels Colors sobre l’Asfalt.  Tots ells faran les seves creacions amb els guixos de colors, de la mateixa manera que es fa el diumenge de la Festa Major. La temàtica dels dibuixos dels nens serà sobre el divendres, com a dia alegre perquè arriba el cap de setmana. Els nens dibuixaran doncs aspectes que tinguin alguna cosa a veure amb el que els inspira el divendres i TV3.

Aquest acte començarà el dimecres 1 de febrer a 1/4 de 6 i finalitzarà una hora més tard.

Des d’aquí volem agrair la participació de tots els nens i nenes, així com de les escoles que ens han ajudat a organitzar-ho.