Mostra de Creacions Col·lectives. Un nou concepte d’exposició.

setembre 27, 2012  |  Escola d'Art, Sala Galà
Mostra de Creacions Col·lectives. Un nou concepte d’exposició.

Des de l’Escola Municipal d’Art de Cassà de la Selva, hem preparat una exposició molt especial, amb un concepte nou, passant dels treballs individuals als col·lectius tot buscant un resultat gran a partir de la suma de les interpretacions, els estils i les idees de cadascun dels participants.

Després d’una trajectòria de 17 anys en els que l’escola ha anat creixent any rere any, pensem que ara és el moment de fer un pas més i justament aquesta exposició ha estat concebuda per ser la primera intervenció, el punt de partida per marcar una nova etapa d’aquesta escola d’Art.

En la mostra hi trobareu una gran pintura de 12 m2 integrada per 35 fragments, un macro-gravat, format per 18 peces i un mòbil realitzat amb joies de plata i coure.
Així com un tapís realitzat amb robes en lloc del fil que se sol utilitzar i una peça de patchwork feta amb retalls de tela. També hi podem trobar un mural que el grup de joves ha realitzat utilitzant plastilina en lloc de pintura i els vídeos d’animació digital que els més petitons han preparat, on els protagonistes són uns personatges i uns elements ben curiosos.

Aquesta exposició també ens permet presentar el vídeo resultant d’una instal·lació que es va portar a terme durant el mes de juliol a partir del taller de creativitat que anomenem MATINS D’ART. Una activitat que ha estat possible gràcies a la participació de 130 nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 14 anys, tots ells han estat, sens dubte, els autèntics protagonistes d’aquesta història, ideada i dinamitzada per un grup de 20 professionals d’àrees ben diferents i que alhora es complementen tant bé: el volum i el color, la música, el cant, la dansa, el joc i el teatre.

DEL 21 DE SETEMBRE AL 7 D’OCTUBRE DE 2012

LLOC: CAN TRINXERIA (Plaça de la Coma, 16 | Cassà de la Selva)
HORARI:
DIVENDRES, DE 17 A 20 H
DISSABTES, D’11 A 13 H I DE 17 A 20 H
DIUMENGES, D’11 A 13 H