Mostra de Creacions Col·lectives

setembre 20, 2013  |  Escola d'Art, Sala Galà
Mostra de Creacions Col·lectives

Passem dels treballs individuals als col·lectius tot buscant un resultat gran a partir de la suma de les interpretacions, els estils i les idees de cada alumne participant.

Aquest any és la segona mostra que fem amb aquest concepte que ens permet plantejar uns treballs interessants pel que fa a la concepció. No és gens fàcil pel professor proposar aquests tipus de creacions, ja que implica molts aspectes que fins i tot a vegades els mateixos alumnes no en són conscients. Estem acostumats a fer treballs personals i això ens implica, l’aprenentatge de les tècniques pertinents per a realitzar-los. Però quan a més a més ens proposem haver de posar en comú els treballs de tots els altres alumnes del grup, apareixen les complicacions. El resultat no sempre és previsible, i aquí és on entra aquest aspecte tan important com és l’atzar, que entra en joc i fa que tinguem la possibilitat de descobrir coses noves.

Per això cal agrair l’esforç que cada professor de cada àrea de l’escola d’art ha fet, primer incentivant els seus alumnes, i després, ajudant a fer que cada creació quedi ben cohesionada.

Estem segurs que aquesta és una bona línia de treball que a vegades pot donar-nos sorpreses molt agradables i a vegades resultats inesperats.

Enguany s’hi poden veure una desena d’obres i un parell de projeccions que es podran visitar a CAN TRINXERIA des del dia 20 de setembre a les 20:00h fins el 6 d’octubre.

Descarregar Cartell

No us ho perdeu, estem segurs que us sorprendrà!!