Buy Valium In Hungary Buy Ambien Online Us Pharmacy Buy Valium Roche Buy Soma Carisoprodol Buy Cheap Xanax Overnight Shipping Online
Inici

capçalera18-19

 

Comencen les inscripcions de l'Escola de Música Municipal de Cassà Pere Mercader.

El dilluns, 11 de juliol comença el període de preinscripcinons a l'Escola de Música pel curs 2022-2023. D'entre tot l'alumnat que s'inscrigui dins el període de preinscripció (de l'11 al 31 de juliol) optarà a entrar al sorteig per anar a la convocatòria de tria d'horari d'instrument que serà el dijous i divendres, 1 i 2 de setembre, de 16 a 20 h. 

Tothom que s'hagi inscrit fora del termini de preinscripció quedarà fora del sorteig i haurà de triar l'horari després del dia 2 de setembre.

Els torns per la selecció de l’horari d’instrument enguany s’atorguen a través d’un sorteig que segueix el calendari següent:

  • de l'11 al 31 de juliol : preinscripcions AQUÍ.
  • 1 d'agost: sorteig per atorgar els torns de selecció de l’horari d’instrument.
  • 2 d'agost: disponibles els resultats del sorteig amb l’assignació de dia i hora per a la tria d’instruments (publicats a aquesta web i a la cartellera exterior del centre).
  • 1 i 2 de setembre: tria d’horari d’instrument.
  • 1 de setembre: reunió informativa a les 20 h

És important que tothom qui entri al sorteig estiguin presents a l’hora que se’ls indicarà per no perdre l’ordre de la tria.

També us deixem un enllaç per consultar el calendari escolar del curs 2022-2023.

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona