Order Xanax Bars Online Cheap Buy Xanax Alprazolam Online Order Adipex Weight Loss Pills Buy Pfizer Alprazolam Buy Soma Usa Cheap Generic Valium
Informació general ART 2022-2023

CALENDARI

Inici del curs: Dissabte, 1 d'octubre de 2022

Cloenda del curs: Dijous, 22 juny de 2023

MATRÍCULA

30 €

Monogràfics: 5€

 
 

Vacances de Nadal: del 22 desembre al 8 de gener (ambdós inclosos)

Vacances de Setmana Santa: del 3 al 10 d’abril (ambdós inclosos)

Festa Major de Cassà (festius locals): 5 i 6 de juny

Festius de lliure elecció locals: 31 d'octubre i 9 de desembre de 2022 i 17 de febrer i 2 de maig de 2023OBJECTIUS DE L’ESCOLA D’ART JOSEP LLOVERAS

  • Oferir la docència de les arts plàstiques i de les diferents tècniques de creació artística a partir dels quatre anys.
  • Apropar el coneixement de les arts plàstiques a tots els cassanencs, així com a tothom qui se senti atret per l’art.
  • L’escola no pretén crear grans artistes sinó fer emergir la sensibilitat dels alumnes envers l’art, ja sigui com a creadors o com a consumidors.
  • La finalitat és que els alumnes adquireixin la tècnica, la sensibilitat, la creativitat i el bon gust artístic, potenciant la personalitat diferenciadora de cada alumne i respectant el seu tarannà.
  • Proporcionar a l’alumne els recursos tècnics i humans que li permetin assolir els seus propis objectius.
  • Un dels objectius importants és el de trobar els vincles que s’estableixen entre totes les arts en general, i organitzar activitats conjuntes per tal de vivenciar l’art en un sentit més ampli. Per això serà molt interessant la coordinació d’activitats amb l’escola de música i la biblioteca així com amb les demés entitats cassanenques.
  • Participar de forma activa en actes i festivitats locals per tal de dinamitzar el poble i intervenir en la formació cultural dels ciutadans.