Generic Ambien Cost Buy Valium From Canada Buy Generic Diazepam Online Buy Diazepam Uk Next Day Delivery
Agrupacions musicals

JOC 150x150 Una de les prioritats de l’Escola Municipal de Música és fomentar la cultura musical entre els seus alumnes, les seves famílies i la   població en general i alhora també potenciar les agrupacions ja existents en el municipi.

 Una manera d’iniciar aquest esperit musical és la participació activa en el món de la música.

 Cassà de la Selva compta amb diferents agrupacions musicals amb llarga tradició musical. Si estàs interessat/da a formar part   d’alguna d’aquestes agrupacions, pots demanar informació al Centre Cultural Sala Galà.

 

Més informació a l’adreça electrònica:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i https://www.instagram.com/gegantscassa/

 

Direcció Orquestra d’iniciació: Mireia Vilalta i Albert Solench

Direcció Jove Orquestra: Albert Bosch

Formació d’orquestra clàssica, integrada per nois i noies de diferents edats que han assolit uns determinats coneixements musicals.

Els assaigs de la secció d'inicis de la Jove Orquestra de Cassà tenen lloc els divendres, de 19.30 a 20.30 h a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà.
Els assaigs de la Jove Orquestra de Cassà tenen lloc els divendres, de 21.00 a 23.00 h a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà.

Direcció: Anna Pérez

Formació de veus a cappella integrada per nois i noies de diferents edats a partir de 18 anys. El seu repertori inspirat amb música gospel i versions està pensat per poder cantar amb ritmes alegres i divertits. No calen estudis previs de música, si bé cal posar-hi ganes i un mínim d’oïda i entonació.

Horari: dimecres, a les 21 h, a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà.

Més informació a www.facebook.com/tuttiveus i https://www.instagram.com/tutti_veus/

Direcció: Euken

Formació coral cassanenca amb més de 35 anys d’experiència i amb repertori de música tradicional i músiques del món. No calen estudis previs de música, si bé cal posar-hi ganes i un mínim d’oïda i entonació.

Els assaigs de la Coral Bell Ressò tenen lloc a l'Auditori del Centre Cultural Sala Galà. cada dilluns. de 21.30 a 23.30 h.