Buy Soma 500Mg Order Alprazolam Online From Canada Buy Phentermine Slimming Pills Where Can I Buy Zolpidem Tartrate Order Valium Next Day Delivery Buy Soma London
Noticies Art Ocult

El proper 13 d'abril se celebrarà el dia internacional de l'art amb diferents propostes i activitats artístiques per arreu de la nostra vila. 

De 10 a 14 h hi haurà el projecte artístic d'art urbà A-TACA amb intervencions artístiques als embornals per part dels alumnes de l'escola d'art Josep Lloveras i dels joves de l'espai jove l'Escorxador a la plaça de la Coma, la plaça petita i al carrer del Molí.

D'11 a 14 h a la plaça de la Coma hi haurà tot de tallers artístics en família.

A les 12 h al Centre Cultural Sala Galà hi haurà la inauguració de l'exposició d'alumnes de l'Escola D'art Josep Lloveras. L'escola convida a entrar-hi a tothom a les seves jornades de portes obertes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h; així com el diumenge, 14 d'abril, d'11 a 14 h.

Finalment, a les 13 h a la Sala de la Coma, hi trobareu la inauguració de l'exposició de pintura de Xicu Sala, Dins el cicle Jubilart per a la promoció d'artistes veterans en actiu de Cassà. Horari: dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h. Diada de Sant Jordi: d'11 a 14 i de 14 a 20 h. Oberta del 13 al 23 d'abril. Més informació de l'exposició aquí.

 

                                                        cartell diart