Buy Phentermine Hydrochloride Buy Zolpidem 5Mg Uk Buy Adipex In Uk Buy Phentermine 37.5 Online Pharmacy Cheap Brand Xanax
Noticies Art Ocult

colorsasfalt17 WP

Us presentem l’edició d’enguany de “Colors sobre l’asfalt” que es durà a terme el diumenge 11 de juny a les 10 del matí a la plaça de la Coma en el marc de la Festa Major de Cassà de la Selva.

Com a novetat, destacar que aquest any les inscripcions són en línia! Ho podeu fer AQUÍ.

Tota la informació la trobareu a www.cassa.cat/colorsasfalt 

colorsasfalt17Wp

 

INSCRIPCIONS

Fins al 2 de juny de 2017.

Per a més informació, us podeu adreçar a la Sala Galà | C. del Molí, 9 | Tel. 972 46 28 20 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

TEMA I HORARI

 Els participants s’han de presentar el diumenge 11 de juny a les 10 h, a la plaça la Coma. L’horari per pintar serà de 10 a 11.30 h.

Cada participant tindrà una capsa de guixos de colors per poder pintar el seu tema relacionat amb les Fires de Cassà.

 

PREMIS

Un jurat qualificat designarà els millors autors de cada categoria. La decisió del jurat serà inapel·lable. El lliurament dels premis es farà el mateix dia, a les 12.30 h del migdia, a la plaça de la Coma. Tots els participants tindran un obsequi i un val bescanviable per una bossa de pols per la Festa Aquaholi de la Piscina del dilluns 12 de juny.

Entre tots els participants es sortejarà una excursió en una barca durant 2 hores, pels voltants de S’Agaró, Platja d’Aro i Sant Antoni.

Premi per la persona guanyadora i 5 acompanyants. Premi vàlid fins la primera quinzena de juliol 2017 i la primera quinzena de setembre. Consulteu la disponibilitat a l’empresa AlexBoats

Cal ser present en el moment de lliurament de guardons.

1r PREMI: Trofeu i un curs complet a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras (2017-2018)*

2n PREMI: Trofeu i un trimestre a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras (2017-2018)**

3r PREMI: Trofeu.

Categories:

• P3, P4 I P5

• Cicle inicial (1r i 2n)

• Cicle mitjà (3r i 4t

• Cicle Superior (5è, 6è i E.S.O.)

*Els primers premis consistiran en un curs complet – des d’octubre de 2017 fins a juny de 2018, matrícula inclosa- a l’Escola Municipal d’Art Josep Lloveras de Cassà.

**El trimestre inclou la matrícula i tres mesos del curs escollit.

En el cas de no poder realitzar el curs per inconveniència d’horaris o per qualsevol altre motiu no es podrà bescanviar pel seu import en metàl•lic ni per cap altra cosa. Tampoc es podrà utilitzar fora de l’any en curs.

 

TALLERS

L’Escola d’Art Josep Lloveras oferirà tallers artístics d’11 a 12.30 h per esperar el veredicte del jurat.

#colorssobrelasfalt #escoladartjoseplloveras