Buy Zolpidem Uk Online Order Valium Online Order Cheap Diazepam Order Xanax From India
noticies Música

 

Ja arriba a Cassà una nova edició de la Setmana de la Música, carregada d’activitats, música i ritme.

Del 6 al 14 d'abril, el poble i molt concretament el Centre Cultural Sala Galà, s’empapa de música amb una programació que inclou tallers, audicions musicals, concerts, teatre musical, espectacles infantils i molt més perquè dels més petits als més grans pugueu gaudir de la música durant tota una setmana.

Algunes de les activitats que podràs trobar durant aquesta setmana són el concert infantil El Concert Més Petit, l’espectacle Una Història de Blues per a nois i noies a partir de 6 anys, un taller de beatbox, un concert de piano i fagot a càrrec de l'Enrique Santamaria i Nàdia Bosch, un taller de Corrandes i cant improvitzat per la Gemma Pla, un taller de cos i consciència per a músics a càrrec de Núria Herrero, a banda de les audicions dels alumnes de l’Escola de Música Pere Mercader que tindran lloc cada tarda, entre moltes altres activitats!

Podeu consultar tota la programació per parts 1aPART , 2a PART , tot sencer aquí i al web de cassacultura.cat  o en l'enllaç del nostre web .

Recordeu que pel teatre musical Àries de reservat, es requereix de compra d’entrada anticipada que podreu aconseguir al Centre Cultural Sala Galà!

A gaudir de la música!

SETMÚSICA cartellA3 2019 page 0001