Inici

capçalera18-19

 

Ja s'acosta la nostra festa major confinada i com és tradicional, l'entitat de la comissió de festes farceix d'il·lusió i ganes de festa major els carrers de la nostra vila tot organitzant el 2n concurs d'engalanament de balcons.

Tot seguit us presentem les bases per participar-hi.

Bases 2n Concurs d’Engalanament de Balcons:

Bases del concurs:

1.Participants

La participació és oberta a tots els balcons del poble de Cassà de la Selva. Us podeu inscriure de forma individual o conjunta amb els vostres balcons veïns. Tot i això, totes les propostes seran valorades en una categoria única.

2.Tema

Lliure

3.Durada

Els balcons hauran d’estar totalment engalanats el dia 6 de juny, i romandre engalanats fins el dia 9 de juny.

4.Jurat

El jurat estarà format per representants del món artístic cassanenc, representants de la Comissió de Festes, l'Hereu i la Pubilla del poble.

  1. Criteris de valoració i normativa

Els criteris de valoració seran la originalitat, la qualitat artística i el disseny.

-Els materials amb que es confeccionin han de poder resistir les inclemències meteorològiques i s’ha de procurar que no puguin suposar cap perill per als vianants.

-Es valorarà positivament l’ús de material reciclat per a la seva realització.

-Els engalanaments s’han de muntar com a mínim a 4 metres d’alçada per facilitar el pas de persones, vehicles i gegants per sota seu.

  1. Valoració del jurat

Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es farà públic el dissabte 13 de juny, a la gala telemàtica d’entrega de premis, que es retransmetrà a través del canal de youtube de l’Ajuntament a les 19.30 h i, posteriorment, a través de les xarxes socials de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament.

  1. Inscripcions

-La inscripció al concurs és gratuïta i es farà mitjançant una butlleta electrònica disponible a través d'aquest formulari 

-El període d’inscripció finalitzarà el dia 5 de juny de 2020.

-La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

  1. Premis

1r Premi: un àpat per a dues persones a un establiment del poble i una ampolla de cava.
2n Premi: un vermut per a dues persones a un establiment del poble i una ampolla de cava.
3r  Premi:  dues ampolles de cava.

  1. Informació

Per a més informació, consultar les xarxes de l’Ajuntament, del Centre Cultural Sala Galà,  o l’Instagram i el Facebook de la Comissió de Festes.

Des de la Comissió de Festes de Cassà, ens agradaria donar un missatge d’ànims i precaució, a l’hora de realitzar l’activitat. És una situació complicada però, entre tots, intentarem que fer-la una mica millor.

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa