Altres Activitats

Cicle de tallers familiars d'arquitectura

Aprendrem a observar i reconèixer els elements arquitectònics que ens envolten, a identificar les diferents dimensions de l’arquitectura i a treballar en dues i tres dimensions a través de diverses tècniques.

Destinat a nois i noies de 6 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte 23 de novembre, dissabte 15 de febrer i dissabte 9 de maig de 10.30 a 13.30 h al Centre Cultural Sala Galà per 10 €

Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat  .Aquesta activitat la dinamitza Archikidz Girona (Maria Bosch, Ariadna Serrano i Mireia Reixach, arquitectes).


Exposició dels treballs dels alumnes de dibuix i pintura per adults del curs 2017-2018

Sala la Coma – Fira de Santa Tecla de 2018.

Setembre


 Taller familiar: fem un conte amb gravat

Vols crear el teu propi conte? Coneixes la tècnica del gravat? Vine a aquesta taller i t’ensenyarem a crear el  teu propi personatge, a estampar-lo sobre les pàgines del conte i a donar vida a la teva història. Destinat a nois i noies de 6 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte, 19 d’octubre de 2019, de 10.30 a 13.30 h a Escola d’Art Josep Lloveras (Centre Cultural Sala Galà). Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Professor: Sebi Subirós.


Taller familiar: l'enginyeria de paper

Despleguem la pàgina i un nou món de paper s’obre davant nostre! L’enginyeria de paper, paper animat o en anglès “pop-up”, és una tècnica que pot ser molt intuïtiva i ens permet crear volums a través dels plecs del paper. L’única limitació, la nostra imaginació!

Destinada a nens i nenes de 6 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte 14 de desembre de 2019 de 10.30 a 13.30 h a l'Escola d’Art Josep Lloveras (Centre Cultural Sala Galà).


Participa al festival LandArt&Gavarres

Vine amb la família i els amics a idear i generar una proposta per al 3r Festival Landart&gavarres i participa d’aquesta proposta d’art a la natura. S’acompanyarà en el procés de generació de la idea, del concepte i en la producció de l’obra.

Es projecta l'activitat pels dissabtes 25 de gener, 22 de febrer i 28 de març de 9 a 13 h i es fara entre el Centre Cultural Sala Galà i Can Vilallonga. L'activitat és gratuïta. Els participants al curs formaran part del cartell del festival http://www.artigavarres.cat/ com a alumnes de l’Escola d’art Josep Lloveras.


Taller de Setmana Santa

Activitat creativa pensada per als dies de Setmana Santa en la qual els participants treballaran amb diferents tècniques artístiques a partir d’un projecte concret.

Del 6 al 9 d’abril de 2019


Taller familiar: les nostres samarretes en serigrafia

Crea el teu disseny sobre una planxa de serigrafia i estampa-la sobre el teixit que tu vulguis. Destinat a nois i noies de 6 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte, 25 d'abril de 2019, de 10.30 a 13.30 h a Escola d’Art Josep Lloveras (Centre Cultural Sala Galà). Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Professor: Sebi Subirós.


Dia Internacional de l’art

18 d’abril de 2019

Exposició d’alumnes de l’escola d’art

Matinal d’activitats artístiques per a tota la família 


37è concurs de colors sobre l’asfalt

Aquest any celebrarem de nou aquesta activitat durant la Festa Major de Cassà.

Festa Major

 

Matins d’art

Activitat en la qual es vol donar espai i temps per gaudir dels matins d’estiu de forma creativa amb l’art com a eix central, entenent l’art des d’un punt de vista general i introduint activitats de volum, color, teatre, cant, dansa, música, fotografia, cinema i moltes coses més. Matins d’Art és un projecte global, un taller integrador i multidisciplinari d’experimentació i creació artística per a nens i nenes des dels 3 fins als 14 anys.

Estiu


Cicle Joviart Cassà

Cicle d’exposicions de joves artistes.

Organitzat conjuntament entre l’Escola d’Art Josep Lloveras i Cassà Jove.


Cicle Jubilart Cassà

Cicle d’exposicions d’artistes jubilats de Cassà.


Exposicions, sortides, xerrades i conferències…