Order Xanax Online Buy Ambien Buy Phentermine Germany Buy Soma Online Carisoprodol 350 Mg Uses Buy Legal Phentermine Online
Altres Activitats

Participa al festival LandArt&Gavarres

Vine  a idear i generar una proposta pel 4t Festival Landart&gavarres i participa d’aquesta proposta d’art a la natura. S’acompanyarà en el procés de generació de la idea, del concepte i en la producció de l’obra.

Es projecta l'activitat de l'11 al 14 d'abril de 2022 de 10 a 13 h i es fara entre el Centre Cultural Sala Galà i Can Vilallonga. L'activitat val 55 € i està destinada a joves d'entre 12 a 16 anys. Els participants al curs formaran part del cartell del festival http://www.artigavarres.cat/ com a alumnes de l’Escola d’art Josep Lloveras.Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat


 TALLER FAMILIAR - TALLER DE RAJOLS AMB TERRA

Construirem un rajol que ens permetrà conèixer les propietats de la terra com a material de construcció i crearem una petita intervenció amb les peces resultants.

Destinat a nois i noies de 3 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte 4 de setembre de 2021, d'11 a 13 h a Can Vilallonga, dins el Festival Landart Gavarres

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza l'Eva Motas i la Carmela Llobet.


 TALLER FAMILIAR - TALLER DE MONOTIPS PER A NADONS

Taller d'experimentació sensorial a través de la tècnica del monotip sobre fusta.

Destinat a nadons de 0 a 3 anys i les seves famílies pel diumenge 10 d'octubre d'11 a 12 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza la Lourdes Ral


TALLER FAMILIAR - FES EL TEU ARBRE GENEALÒGIC

Crea el teu arbre genealògic amb suro i estampacions.

Destinat a infants de 3 a 12 anys i les seves famílies pel diumenge 10 d'octubre d'11 a 13 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza la Mar Vivó


TALLER FAMILIAR - TALLER DE JOIERIA

Vine a fer un anell amb fil d'alumini dissenyant-lo i elaborant-lo amb multitud de fils de colors.

Destinat a infants a partir de 5 anys i les seves famílies pel diumenge 14 de novembre d'11 a 13 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza Tacte Joiers


TALLER FAMILIAR - TALLER DE KOKEDAMA EN FAMÍLIA

La tècnica nipona de plantar sense test. Taller pràctic on cada participant podrà fer i emportar-se el seu test vegetal a base d'una mescla de substrat on plantarem una planta crassa, autòctona.

Destinat a infants a partir de 5 anys i les seves famílies pel diumenge 12 de desembre d'11 a 13 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza La Copa SCCL


TALLER FAMILIAR - TALLER DE MÀSCARES, ORNAMENTS DE CAP I BARRETS PER CARNAVAL

Vine a fer la teva màscara o el teu barret per a aquest carnaval.

Destinat a infants a partir de 4 anys i les seves famílies pel diumenge 13 de febrer de 2022 d'11 a 13 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza Eva Motas, Carmela Llobet i Lourdes Ral.


TALLER FAMILIAR - TALLER BIDISCIPLINAR DELS 4 ELEMENTS

Descobrirem els 4 elements (aigua, terra, aire i foc) d'una manera bidisciplinar a través de l'art i el teatre. Experimentarem amb el cos i la imaginació i traballarem diferents tècniques artístiques de forma coordinada entre les dues disciplines.

Destinat a nadons de 0 a 3 anys i les seves famílies pel 16 de gener (FOC), 6 de febrer (terra), 13 de març (aire) i 10 d'abril (aigua) d'11 a 13 h (una hora de teatre i una hora d'art) al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la Geòrgia Bonell i Carmela Llobet.


TALLER FAMILIAR - FES EL TEU HERBARI

Un taller per fer el teu herbari i la teva premsa per a plantes i flors.

Destinat a infants de 3 a 12 anys i les seves famílies pel dilluns 28 de març d'11 a 13.30 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza Lourdes Ral


TALLER FAMILIAR - TALLER DE SANT JORDI

Vine a fer un punt de llibre de llautó per a aquest Sant Jordi

Destinat a infants a partir de 6 anys i les seves famílies pel dissabte 23 d'abril al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Places limitades (màxim 12 participants) Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat. Aquesta activitat la dinamitza Tacte Joiers


Creactiva't | Setmana Santa

Activitat creativa pensada per als dies de Setmana Santa en la qual els participants treballaran amb diferents tècniques artístiques a partir d’un projecte concret.

De l'11 al 14 d'abril de 2022


39è concurs de colors sobre l’asfalt

Aquest any celebrarem de nou aquesta activitat durant la Festa Major de Cassà.

Festa Major

 

Matins d’art 

Activitat en la qual es vol donar espai i temps per gaudir dels matins d’estiu de forma creativa amb l’art com a eix central, entenent l’art des d’un punt de vista general i introduint activitats de volum, color, teatre, cant, dansa, música, fotografia, cinema i moltes coses més. Matins d’Art és un projecte global, un taller integrador i multidisciplinari d’experimentació i creació artística per a nens i nenes des dels 3 fins als 14 anys.

Estiu


Cicle Joviart Cassà

Cicle d’exposicions de joves artistes.

Organitzat conjuntament entre l’Escola d’Art Josep Lloveras i Cassà Jove.


Cicle Jubilart Cassà

Cicle d’exposicions d’artistes jubilats de Cassà.


Exposicions, sortides, xerrades i conferències…