Buy Liquid Valium Online Buy Xanax Netherlands Buy Herbal Soma Buy Ambien Cr 12.5 Mg Buy Diazepam Online With Mastercard
Informació general ART

CALENDARI

Inici del curs: Dilluns, 2 d'octubre de 2023

Cloenda del curs: Divendres, 28 de juny de 2024

MATRÍCULA

30 €

Monogràfics: 5 €

 
 

Vacances de Nadal: del 21 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024, ambdós inclosos

Vacances de Setmana Santa: del 23 de març a l’1 d'abril de 2024, ambdós inclosos

Festa Major de Cassà (festius locals): dilluns 27 i dimarts 28 de maig de 2024

Festius de lliure elecció locals: 13 d’octubre i 7 de desembre de 2023 i 9 i 12 de febrer de 2024OBJECTIUS DE L’ESCOLA D’ART JOSEP LLOVERAS

  • Oferir la docència de les arts plàstiques i de les diferents tècniques de creació artística a partir dels quatre anys.
  • Apropar el coneixement de les arts plàstiques a tots els cassanencs, així com a tothom qui se senti atret per l’art.
  • L’escola no pretén crear grans artistes sinó fer emergir la sensibilitat dels alumnes envers l’art, ja sigui com a creadors o com a consumidors.
  • La finalitat és que els alumnes adquireixin la tècnica, la sensibilitat, la creativitat i el bon gust artístic, potenciant la personalitat diferenciadora de cada alumne i respectant el seu tarannà.
  • Proporcionar a l’alumne els recursos tècnics i humans que li permetin assolir els seus propis objectius.
  • Un dels objectius importants és el de trobar els vincles que s’estableixen entre totes les arts en general, i organitzar activitats conjuntes per tal de vivenciar l’art en un sentit més ampli. Per això serà molt interessant la coordinació d’activitats amb l’escola de música i la biblioteca així com amb les demés entitats cassanenques.
  • Participar de forma activa en actes i festivitats locals per tal de dinamitzar el poble i intervenir en la formació cultural dels ciutadans.