Inici

capçalera18-19

 

Outlast Zone és un event d’oci alternatiu, caracteritzat per suposar un repte a contrarellotge on els supervivents hauran de trobar i aconseguir entrar al refugi abans que s’acabi el temps de joc.Outlast Zone és un event d’oci alternatiu, caracteritzat per suposar un repte a contrarellotge on els supervivents hauran de trobar i aconseguir entrar al refugi abans que s’acabi el temps de joc.

La infecció ha guanyat, els zombies han aconseguit exterminar a quasi tota la humanitat, ja no hi ha esperança. Outlast Zone no tracta de trobar la cura, ni de salvar el món. Aquí has de sobreviure, col·laborar o vendre als teus companys, i aconseguir entrar a l’última zona segura. Acceptes el repte? T’esperem a Outlast Zone – Cassà de la Selva.

Trobareu els tickets d’identificació al punt d’informació del Centre Cultural Sala Galà i a la piscina municipal per 15€.

Els menors d’edat que hi participin han d’emplenar el full d’autorització i portar-lo amb la identificació el mateix dia de l’activitat. Els menors de 14 anys han d’estar acompanyats dels adults en tot moment del joc.

Més informació i entrades per internet a: http://www.outlastzone.com/index.php

 marzo cassà de la selva TRADUCIDO oz

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa