Inici

capçalera18-19

 

Aquest any, per celebrar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que té com a lema ‘Escoltar la ciutat per transformar-la’, des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva s’ha decidit desenvolupar un projecte artístic. 

 S’ha realitzat un mural a una de les parets de l’Auditori del Centre Cultural Sala Galà que exemplifiqui i ens recordi la importància d’escoltar les demandes, les necessitats i les voluntats de la ciutadania per tal de millorar permanentment Cassà de la Selva. Evidentment, aquesta escolta i transformació permanent de les necessitats socials ha d’implicar a tots els ciutadans i ciutadanes de Cassà de la Selva i no esperar que les transformacions depenguin exclusivament dels polítics i dels governants.

Per desenvolupar el mural, hi han col·laborat 50 participants. Entre aquests hi havia alumnes de les diferents escoles del municipi, persones  de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà i del Casal de Jubilats. Tots han treballat amb la mirada global i integradora del poble educador. En aquest projecte hi ha participat l’il·lustrador Joan Turu.

Aquesta activitat s’ha realitzat els dos últims dijous d’aquest mes de novembre.

Finalment, el divendres, 29 de novembre,  a les 17.30 h, per tal de Commemorar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, al Centre Cultural Sala Galà, s’ha celebrat un acte que ha servit per presentar el mural “Escoltar la ciutat per transformar-la” i per presentar el nou  Pla Local d’Educació. A l’acte, hi ha participat l’Escola Municipal de Música Pere Mercader, que  ha interpretat la cançó del Dia Internacional de Ciutats Educadores, i l’alcalde Robert Mundet, que ha llegit el manifest del Dia Internacional de les Ciutats Educadores 2019.

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa