Buy Alprazolam Powder China Buy Phentermine Capsules Online Buy Alprazolam Mexico Order Xanax Soma 350Mg Tab Buy Phentermine 37.5 Online Uk
Inici

capçalera18-19

 

Tot seguit us remetem un comunicat de la directora de l'escola, l'Aida Hospital, on ens indica les pautes per realitzar les classes a distància.

Ens agradaria fer un seguiment a l’alumnat, per a que no decaigui el nivell, ara que se’ns tirarà a sobre el final de curs i les avaluacions, tot seguint les directrius del Dept. d’Educació de la Generalitat.

Volem proposar, a partir del dilluns 30 de març, fer classes telemàtiques als alumnes, tant d’instrument com de la resta de classes col·lectives.

Per això, us donem un seguit d’orientacions sobre aquest nou funcionament, provisional, fins a tornar a la normalitat de les classes presencials.

Pautes per INSTRUMENT:

La proposta de mínims (per casos com ara mala senyal d’internet) seria que  els alumnes  enviïn àudios, 1 cop a la setmana, als professors, i que el professor els hi retorni una valoració, i posi més feina, si s'escau, o li enviï noves partitures.

També valorem l'opció de, en l'horari habitual (o horari pactat amb la família), fer una classe virtual via Skype o Whatsapp. El vostre professor d’instrument es posarà en contacte amb vosaltres i us indicarà quin sistema seguir.

Eina de treball: whatsapp, tant àudios com videotrucades (en cas d’utilitzar el mòbil). Si es vol utilitzar el portàtil, es pot fer la classe via Skype.

Per LLENGUATGE MUSICAL i/o SENSIBILITZACIÓ MUSICAL:

  • Els professors de LLENGUATGES seguiran les directrius del Dept. d'Educació: passar feina als alumnes (enviar lectures de clau de sol, clau de fa i ritmes) i que els alumnes ens els retornessin via àudio (whatsapp). També us poden enviar àudios amb dictats o amb instruccions d’exercicis, etc. 

Valorem inclús la utilització de l'aplicació ZOOM (ens permet fer classes de 30 minuts, és temps limitat però persones il·limitades, en format videotrucades o en format només d’àudio) amb tots els alumnes simultàniament, que seria l’estona per resoldre dubtes i/o complementar-ho amb feina/lectures en veu alta/fitxes. Aquesta reunió per ZOOM es faria en l’horari habitual de classe.

En tot cas, cada professor us indicarà, en un email que rebreu el dia habitual de llenguatge musical, quines són les pautes a seguir i de quina manera fareu les classes. Les correccions de les fitxes les rebríeu la setmana següent, juntament amb la nova feina de la setmana.

Els qui s'ho puguin imprimir, que s'ho imprimeixin i ho facin. Qui no, que copiï en un full en blanc només les respostes.

Recordeu que, a l'hora de classe habitual, els alumnes podran preguntar dubtes als professors via email o whatsapp (o via Zoom), segons us hagi indicat el professor.

 

  • Pels alumnes de SENSIBILITZACIÓ I INICIACIÓ, rebreu un petit “post”, de 10-20 minuts, explicant la feina que se’ls hi proposa treballar, i que se’us enviarà per email el dia habitual de classe.

Es tractarà de cançons, que podran cantar sobre la gravació, i algun joc o conte, o activitat per mantenir-nos actius, o alguna fitxa o cançó de youtube recomanada.

La idea és anar treballant, mínimament i amb les limitacions que la distància comporta, i no oblidar tot el que s’ha après aquest curs.

Llavors, les famílies ens podreu enviar algun àudio o vídeo, dels qui s’atreveixin, cantant alguna cançó mentre escolten la professora, o responent-nos sobre les activitats proposades, o el que tinguin ganes d’explicar-nos. Ens distreurem! Ja veureu.

 

  • De CANT CORAL, la professora serà qui us enviarà alguna lletra de cançó, i l’alumne, amb una mica de memòria, haurà de recordar la tonada i podrà gravar-se un àudio cantant-la (qui vulgui).

 

  • De CLASSES D’AUDICIÓ PELS DE 4t de Grau Elemental, us adjuntarem un arxiu d’àudio sense nom, i us enviarem una sèrie de preguntes que habitualment responem.

Quan l’hàgiu acabat, passeu una foto dels resultats per whatsapp (o per email) i us passaré les solució.

 

*NOMÉS Per aquells a qui el professor/a us proposi treballar amb l’app o la web Zoom, us dono una sèrie d’instruccions:

Visiteu la pàgina web: ZOOM.US –> Fa falta un correu electrònic per fer les videoconferències.

No fa falta registrar-se ni res.

  • El professor crearà una “reunió/classe”, us dictarà l’hora/dia de connectar-vos, i us donarà una ID i una contrasenya per entrar-hi.
  • Els alumnes, l’únic que heu de fer és, una estona abans de l’hora de començar la classe habitual, anar a www.zoom.us (funciona tant amb el portàtil com amb el mòbil [en aquest cas heu d’anar a “PLAY STORE” i descarregar l’app ZOOM]).
  • Clicar sobre “entrar a la reunió” (amb mòbil s’ha de desplegar les tres ralletes

horitzontals del menú, i allà ho trobareu).

  • Poseu el número de la ID (identificació) i la contrasenya (que us haurà enviat el professor aquell mateix dia), i automàticament us connectareu amb el profe i la resta de la classe, tots alhora.
  • Us preguntarà si voleu micròfon i càmara. En cas que només vulgueu àudio, podeu desactivar la càmara, en qualsevol moment. Si teniu entrebancs, els podreu preguntar al professor/a, via whatsapp o email. El primer cop tindrem més feina, però un cop us hi hàgiu connectat, ho veureu millor.

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona