Inici

capçalera18-19

 

Aquest gener al Centre Cultural Sala Galà comencem l'any amb il·lusió i esperant que sigui molt millor que el que deixem enrere. En aquests moments les classes tornen en format telemàtic en la majoria de casos i esperant que ben aviat siguin presencials de nou. Tot i les dificultats que ens toca afrontar, no deixem de treballar per un ensenyament de qualitat i pel progrés i satisfacció de cada un dels usuaris del centre. Volem agrair la paciència i la facilitat d'adaptació de tothom vers la situació.

Només fem classes en línia d’acord amb les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya establertes a la Resolució SLT/1/2021, del 4 de gener.

Pel que fa a l'Escola de Música Municipal Pere Mercader, totes les classes són en línia. Pel cas de les classes de sensibilització musical, s'està enviant material per fer el treball des de casa.

A l'Escola d'Art Josep Lloveras, malauradament, s'ha anul·lat temporalment els cursos d'adults i només continuen els infantils i juvenils via telemàtica.

En el cas dels cursos diversos, s’ofereix les sessions de ioga en format de vídeo i les  classes de gimnàstica suau s’han adaptat per organitzar-se a l’aire lliure i en grups reduïts de cinc alumnes.

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa