Buy Phentermine Europe Buy Ambien Safely Online Cheap Valium Online India Order Cheap Valium Online Order Valium Online India
Inici

capçalera18-19

 

El dimarts, dia 23, i el dijous, 25 de març, a les 20 h tindràn lloc dues xerrades dins el marc de la 16a Setmana de la Música de Cassà.

Dins el cicle de xerrades amb joves cassanencs, el dimarts tindrem l'ocasió de conversar amb en Quim Reixach i el dijous l'acte serà a càrrec de Martí Tarrés.

Aprofita l'experiència de les xerrades per apagar curiositats i neguits que et sorgeixin, així com engrescar-te a fer el teu propi camí musical amb els consells i experiències.

En Quim Reixach, ex-alumne de l'Escola Municipal de Música de Cassà, actual tenora 1a de la Cobla Baix Empordà, tenora 1a de la Cobla Orquestra Costa Brava, i productor musical. Ens explicarà la seva trajectòria i moltes experiències viscudes en el món de la música.

Tens ganes de formar un grup de música? No saps per on començar? T'agradaria tenir algunes nocions clares sobre què has de tenir en compte i què necessites per tenir projecte propi? En Martí Tarrés, guitarrista de President Xai i dinamitzador juvenil de Cassà, us respondrà i explicarà aquestes i moltes altres qüestions

A continuació et deixem l'enllaç i les credencials per entrar als actes:

https://us05web.zoom.us/j/89617769166?pwd=UWpKMmRwaW5ubFZucjdlWmhYY0dvQT09

ID de reunión: 896 1776 9166

Código de acceso: E0cgHd

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20