Cheap Ambien From India Where Can I Buy Phentermine 15 Mg Buy Adipex P 37.5 Mg Can You Buy Alprazolam In Mexico Buy Authentic Phentermine 37.5
Inici

capçalera18-19

 

Anima't a participar al concurs d'engalanament i emplena de vida i color les finestres, balcons, portals i parets del teu carrer! Agafem Aire :)

Aquí us deixem l'enllaç per a la butlleta d'inscripció de carrer i la de balcó que també trobareu al Centre Cultural Sala Galà. Tot seguit us exposem les bases del concurs: 

1- PARTICIPANTS: La participació és oberta a tots els carrers del poble de Cassà de la Selva. Es pot engalanar tot el carrer o bé un tram del mateix. També es poden inscriure més d’un carrer junts sempre que la temàtica sigui la mateixa i els carrers estiguin connectats directament.

Pel què fa als balcons, es podrà inscriure qualsevol persona de manera individual sempre i quan el seu carrer no estigui inscrit al Concurs d’engalanament de carrers.

2- TEMA: Aquest any la temàtica serà “Agafar aire”

3- DURADA: Els carrers hauran de romandre engalanats del 28 de maig al 6 de juny de 2021.

4- JURAT: El jurat estarà format per representants del món artístic cassanenc i representants de la Comissió de Festes

5- RESTRICCIONS: Els engalanaments s’hauran de muntar com a mínim a 4 metres d’alçada per facilitar el pas de vehicles per sota.

Els materials de confecció han de poder resistir les inclemències meteorològiques i s’ha de procurar que no puguin suposar cap perill pels vianants.

6- CRITERIS DE VALORACIÓ: Els criteris de valoració seran: l’originalitat, la qualitat artística i el disseny. Es valorarà positivament l’ús de material reciclat.

7- VALORACIÓ DEL JURAT: Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es farà públic mitjançant les xarxes socials de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament de Cassà.

8- INSCRIPCIONS: La inscripció al concurs és gratuïta i es farà mitjançant una butlleta d’inscripció que es podrà descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Cassà.

La butlleta s’haurà de remetre degudament complimentada al Centre Cultural Sala Galà.

El període d’inscripció al concurs finalitzarà el dia 26 de maig de 2021.La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

9- PREMIS:

  • 1r PREMI: 10kg de botifarres i panxeta, 6 ampolles de cava i un espectacle a càrrec de l’Ajuntament
  • 2n PREMI: 10kg de botifarres i panxeta.
  • 3r PREMI: 6 ampolles de cava
  • BALCONS: Àpat per a dues personesHi haurà un obsequi per tots els participants

10- INFORMACIÓ: Centre Cultural Sala Galà, instagram i Facebook de la Comissió de Festes

 

cartell concurs engalanament carrers 2021 page 0001

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona