Buy Genuine Diazepam Online Buy Ambien Generic Cheap Adipex Diet Pills Online Buy Valium New York Buy Soma Online 500Mg
Inici

capçalera18-19

 

A partir del dilluns 14 i fins al divendres 18 de juny tindrà lloc a les 19.30 h (el divendres a les 20 h) les audicions al carrer per part dels alumnes d’instrument de l’Escola de Música Pere Mercader amb un concert de cloenda de la setmana per part de la Jove Orquestra de Cassà.

Tot i ser un acte a l’aire lliure, s’hauran de seguir les mesures sanitàries de distància, gel hidroalcohòlic i mascareta.

L’activitat es durà a terme a la plaça de la Coma i hi haurà un espai reduït central de cadires i d’aforament limitat. Es donarà l’opció d’entrar a dos acompanyants per alumne/a que actuï el mateix dia. Cal que passeu pel lloc de control que s’habilitarà per donar les vostres dades i fer un registre. Si 15 minuts després de l'inici de l'acte no s'ha aprofitat el lloc assignat, l'organització oferirà la localitat a una altra persona.

Com a novetat, enguany es comptarà amb la participació de la Jove Orquestra de Cassà (la secció d’inicis i la juvenil) que ens oferirà un concert el divendres a les 20 h. Podeu reservar les vostres entrades a través del següent enllaç: https://vivetix.com/entradas-audicions-al-carrer-concert-jove-orquestra-de-cassa?s=link  (Entrades gratuïtes. Es limita l’adquisició de les entrades a dos per persona).

 

audicions al carrer page 0001

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona