Buy Genuine Valium Online Uk Order Phentermine Pills Online Buy Phentermine Hcl Uk Can You Buy Adipex At Walmart
Inici

capçalera18-19

 

Participa al concurs d'engalanament i emplena de vida i color les finestres, balcons, portals i parets del teu carrer! 

Aquí us deixem l'enllaç per a la butlleta d'inscripció de carrer i la de balcó que també trobareu al Centre Cultural Sala Galà. Tot seguit us exposem les bases del concurs: 

1- PARTICIPANTS: La participació és oberta a tots els carrers del poble de Cassà de la Selva. Es pot engalanar tot el carrer o bé un tram del mateix. També es poden inscriure més d’un carrer junts sempre que la temàtica sigui la mateixa i els carrers estiguin connectats directament.

Pel què fa als balcons, es podrà inscriure qualsevol persona de manera individual sempre i quan el seu carrer no estigui inscrit al Concurs d’engalanament de carrers.

2- TEMA: Aquest any la temàtica és lliure.

3- DURADA: Els carrers hauran de romandre engalanats del 9 al 20 de juny.

4- JURAT: El jurat estarà format per representants del món artístic cassanenc i representants de la Comissió de Festes

5- RESTRICCIONS: Els engalanaments s’hauran de muntar com a mínim a 4 metres d’alçada per facilitar el pas de vehicles per sota.

Els materials de confecció han de poder resistir les inclemències meteorològiques i s’ha de procurar que no puguin suposar cap perill pels vianants.

6- CRITERIS DE VALORACIÓ: Els criteris de valoració seran: l’originalitat, la qualitat artística i el disseny. Es valorarà positivament l’ús de material reciclat.

7- VALORACIÓ DEL JURAT: Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es farà públic el dia i l'hora prevista per al lliurament de premis, el diumenge 12 de juny, juntament amb els premis de pintura sobre l'asfalt.

8- INSCRIPCIONS: La inscripció al concurs és gratuïta i es farà mitjançant una butlleta d’inscripció que es podrà descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament de Cassà i del Centre Cultural Sala Galà

La butlleta s’haurà de remetre degudament complimentada al Centre Cultural Sala Galà.

El període d’inscripció al concurs finalitzarà el 8 de juny. La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

9- PREMIS:

  • 1r PREMI: 10kg de botifarres i panxeta, 6 ampolles de cava i un espectacle a càrrec de l’Ajuntament (data a concretar amb l'ens).
  • 2n PREMI: 10kg de botifarres i panxeta.
  • 3r PREMI: 6 ampolles de cava
  • BALCONS: Àpat per a dues personesHi haurà un obsequi per tots els participants.
  • Hi haurà un obsequi per a tots els participants!

10- INFORMACIÓ: Centre Cultural Sala Galà, instagram i Facebook de la Comissió de Festes.

 

WhatsApp Image 2022 05 09 at 16.08.43

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona