Generic Ambien 74 Buy Phentermine Stores Buy Xanax In Dominican Republic Order Xanax Online Overnight Delivery Buy Real Xanax Online Cheap Generic For Ambien Cr
Inici

capçalera18-19

 

El 6 de maig tindran lloc les funcions de les cantates de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música de Cassà de la Selva. 

 A les 16.30 h s'oferirà l'obra de "la Blancaneus i els set nans". Aquesta obra serà interpretada per les actrius i també directores Meritxell Yanes i Elena Martinell. Comptarà amb l'elaboració de l'atrezzo i l'espai escènic de Judith Torres i la direcció musical, adaptació i traducció de l'Aida Hospital.

En aquesta obra hi participaran els alumnes de Sensibilització Musical, Iniciació i Preparatori I que estan convocats a les 16.15 h amb una samarreta verda o vermella, pantalons texans o foscos. També aquell mateix matí, de 9.30 a 10.45 h per realitzar un assaig general. Es convida a deixar net l'espai i desalotjar-lo completament un cop finalitzat per deixar lloc per a la propera obra.

A les 18 h tindrà lloc la cantata de "La Màquina del Temps"  una obra original d'Arnau Tordera que serà serà interpretada per les actrius i també directores que han adaptat l'obra, Meritxell Yanes i Elena Martinell. Comptarà amb l'elaboració de l'atrezzo i l'espai escènic de Judith Torres i la direcció musical de Concepció Planas.

Hi participaran els alumnes de Preparatori II en endavant del grau elemental de l'escola i hauran de estar al teatre a les 17.45 h amb una samarreta blanca, texans o pantalons foscos, una llanterna petita, ulleres de sol i un vano. Els mateixos alumnes estan combocats també aquell mateix dia al matí, d'11 a 12.30 h per tal de realitzar un assaig general.

L'alumnat rebrà més informació específica de com accedir a les entrades a través del correu electrònic.

 

    Blancaneus web

La Màquina web

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20