Buy Alprazolam From Mexico Buy Phentermine Hcl Uk Buy Phentermine Europe Buy Valium 2Mg Uk Buy Xanax Cancun
Inici

capçalera18-19

 

Ja s'ha fet el sorteig per escollir l'horari a través del número assignat segons la llista per ordre alfabètic de totes les persones inscrites a l'Escola de Música Pere Mercader en el període de l'1 al 31 de juliol de 2023.

El resultat ha sigut el número <42> d'aquesta llista

Per consultar el llistat complet de convocatòria cliqueu aquí.

Per consultar l'acta del sorteig de l'horari de tria d'instrument cliqueu aquí.

L’alumnat que no pugui venir a triar l’horari d’instrument, en l’hora establerta, pot contactar amb el punt d'insformació de Sala Galà (972462820 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i comentar el seu cas, ja que l’assistència és obligatòria.

L’alumnat que no apareix a aquesta llista és perquè no ha realitzat la inscripció de matriculació del curs 2023-2024 dins el termini establert (de l'1 al 31 de juliol de 2023).

En cas de dubte o aclariment, podeu contactar amb el Centre Cultural Sala Galà (972462820 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i comentar la vostra incidència.

Les inscripcions realitzades a partir de l'1 d’agost escolliran horari d’instrument per ordre d’inscripció a partir del 6 de setembre (no escau el sorteig) un cop finalitzades les adjudicacions d'horari de l'alumnat prematriculat.

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona