Buy Generic Phentermine Online Buy Ambien Online Without Where Can I Buy Phentermine K 25 Buy Alprazolam Next Day Delivery Cheap Valium Get Buy Carisoprodol
Noticies Art Ocult

 

Desde l’Escola d’Art i la Sala Galà es vol apropar la cultura i l’art als cassanencs des d’una altra perspectiva en que a més de les activitats pròpies de l’equipament i de les que ja es fan al municipi habitualment, es pugui gaudir de col·leccions d’art, exposicions permanents o temporals que es programin durant l’any arreu del territori. Perquè ens agrada aprendre, conèixer, gaudir, entrar i…sortir! 

Per a llançar el projecte, la primera de les activitats guiades, serà al Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona. Una proposta engrescadora, rica tan arquitectònica com artísticament i que serà de l’interès de tothom, ja que a banda de les fantàstiques vistes, es farà una visita comentada de dues hores al voltant de les col·leccions d’art Romànic, Gòtic, Renaixement i Barroc. 

L’activitat serà de mig dia i el desplaçament es realitzarà amb un autocar de capacitat mitja -30 persones-, de preu popular i un objectiu ferm de continuïtat en el temps. A més, hi haurà activitats de proximitat i d’altres que demanaran, com en aquest cas, fes ús d’un transport col·lectiu més còmode i agradable per a tots els participants.

Es tracta, com dicta el nom de l’activitat, d’atrapar la cultura, l’art i la oportunitat que se'ns brinda de conèixer espais culturals, artistes i la seva obra d’una manera col·lectiva, documentada, des del poble i per al poble.

Per als qui no el conegueu, el Palau Nacional, construït per a l'Exposició Internacional de 1929, és la seu del Museu Nacional d'Art de Catalunya. El Palau Nacional gairebé arriba als 50.000 m2, i és un edifici de grans proporcions, que segueix els models del classicisme acadèmic de l’època dins l’àmbit de les exposicions universals. La façana està coronada per una gran cúpula, inspirada en la de Sant Pere del Vaticà; dues de menors, una a cada banda, i quatre torres inspirades en la catedral de Santiago de Compostel·la.

Ens agradarà compartir aquesta experiència tan enriquidora plegats! Us hi esperem!

Trobareu més informació i la reserva d'entrades a la web de culturacassa.cat 

 

 

VISiTA GUIADA MNAC page 0001