noticies Música

 

El dissabte, 25 de maig, es representaran les cantates de final de curs de l'Escola Municipal de Música Pere Mercader a la Sala Centre Recreatiu.


L'obra que representen els alumnes de sensibilització i iniciació musical és "Jack i la mongetera màgica" a les 16.30 h. S'encarreguen de la direcció musical Aida Hospital, Mireia Vilalta i Queralt Garcia, les professores del curs. La direcció escènica és a càrrec de la Mireia Vallès i l'obra ha sigut traduïda i adaptada per l'Aida Hospital. Com a actrius faran de mare i venedora: Mireia Vallès, Vaca i gegant: Ma. Àngels Salavedra i Jack: Celena Griñó.

Pere Mercader School Musical és l'obra que representaran els alumnes de cant coral (de Preparatori I fins a Tercer d'elemental) a les 18 h. A càrrec de la direcció musical la Concepció Planas, la direcció escènica David Planas, com a ajudants de direcció A. Garcia i M. Rosas i com a actors faran de Troy: Oriol Muleo, Gaby: Noa Aymamí, Sharpey: Núria Fossas, Chad: Josep Massó i Taylor: Mariona Canadell.

Ja es poden venir a buscar les invitacions pel punt d'informació del Centre Cultural Sala Galà.

JAck                            PERE MERCADER SCHOOL MUSICAL